Najzanimljiviji sajt Balkana

aukcija dzon vejn Kompletan kostim kao i mnoge druge stvari koji je nosio slavni glumac Džon Vejn biće ponudjeni na aukciji u oktobru mesecu 2011.godinePorodica pokojnog Džon Vejna se odlučila na ovakav korak i oni očekuju da će komplet koji je nosio Vejn dostići cenu i preko 164.000 dolara.

Njegova porodica će tako dati na aukciju neke od stvari poput:True Grit statue,kaubojskog šešira,košulje,prsluka,jakne,pantalone,čizme i zaštitnik za oko sve ovo i mnoe stvar će se naći na aukciji u Los Andjelesu.

Pokojni Džon Vejn je sačuvao  kostime koje je nosio u filmova iz 1969. i 1975. godine.

Džon Vejnov  zaštitni znak crni šešir očekuje se da će da dostigne cenu od 49.000 dolara.Njegove jakne trebale bi da dostignu cifru od 33.000 dolara. Kaubojske čizmame,koje su oštećene i ispucale od vode tj potoka sa snimanja filmova na akuciji će možda vredeti oko 11.500 dolara.

Vejn porodica  na aukciju će izložiti mnoge stvari koje su pripadale slavnom glumcu,uključujući i Zlatni globus,čija procenjena vrednost je  82,000 dolara.

Njegov sin Itan Vejn,(49) izjavio je da je porodica smatrala da je pravo vreme da pravi Džon Vejn fanovi dobiju deo predmeta koje su pripadale slavnom glumcu


"Mom ocu fanovi su bili veoma važni za njega dok je bio živ. Bio je otvoren i pristupačan za sve njih,i ja ovim činim da sve ove stavke koje se nadju na aukciji budu dostupne javnosti odnosno njegovim fanovima"rekao je Itan.

A fanovi žanra kaubojskih filmova kao i legendarnog glumca Džona Vejna kažu da su fizuzetno uzbudjeni zbog aukcije.

Dok aukionari kao i njegova porodica smatraju daće ova akucija privući dosta sveta. Džon Vjen je umro od raka želuca 1979.godine u 72 godini života.
 

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1