Najzanimljiviji sajt Balkana

replika flinston auta

Veliki fan Kremenka, je napravio repliku Kremenko automobila od drveta,tkanine i čelika i to poprilično uverljivo izgleda.Prema pisanju InAutoNews.com,ova zaista super replika automobila kremenko...

,je uradjena za prodaju, preko interneta.Najbolja stvar u svemu tome je da je drveni automobil funkcionalan i u voznom stanju?!

Po pisanju osobe koja prodaje Kremenkov automobil,njega pokreće 4-cilindrični 1,6 benzinskim motor.??Automobil "koristi" dva drvena valjka kao točkovi,ali ako malo bolje pogledate videćete jednu od četiri gume i to je način na koji se pokreću valjci ;).

Kremenkov automobil je već navodno "prešao 80.000 km" iako je izgradjen 2011.godine.Brzina ovog Kremenko automobila se ne zna,dok u crtanom filmu Kremenkovom vozilu noge odredjuju brzinu.

replika flinston auta 2

Replika Kremenko automobila košta samo 2.200 €.Za ove pare imaćete kultni deo crtanog filma odnosno crtane istorije.Zamislite... Kremenko automobilom krenete u grad i parkirate ga ispred vašeg omiljenog kafića zvuči baš cool i zanimljivo.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1