Najzanimljiviji sajt Balkana


Kada je Maria Assunta italijanski magnat nekretninama umrla u 94 godini,ona je za sobom ostavila bogatsvo koje se procenjuje na 10 miliona evra.Njenim testamentom četvorogodišnji mačak Tomaso iz Rima postao je najbogatija mačka na svetu!

Tomazo sada raspolaže bogatstvom od oko 10 miliona evra!Osim što je najbogatiji mačak na svetu,Tomazo je nasledio i zamak u elitnom predgrađu Rima, dva stana u Rimu i Milanu,imanje u Kalabriji,na jugu Italije.

 Ali po italijanskom zakonu životinje se ne smatraju važećim naslednicima,pa tako da o mačku Tomazo kao i bogatstvu trebalo bi da brine i upravlja medicinska sestra Stefanija koja se brinula o njoj ali pod uslovom da njenom mačku do kraja života omogući lagodan luksuzan život.Inače mačak Tomazo je bio nekada lutalica koga je Assunta uzela kao kućnog ljubimca.(pravi srećnik zar ne?)


Stefanija medicinska sestra je izjavila "Ona je birnula više o tom mačku kao što bi se neko brinuo za sina ili kćerku."Ja sam joj obećala da ću brinuti mačka kada  više nje ne bude.Ona je samo želela Tomazo  bude čuvan i voljen.. Nikada  nisam ni zamišljala na ovakvu vrstu bogatstva da će mačak dobiti niti ja da ću da brinem o tolikom bogatstvu"

Pre Tomasa najbogatija mačka bila je Blaki iz Engleske 1988. godine ovaj mačka je dobila čak 9 milionna funti.Na kraju da dodamo nema informacija  o tome kako Tomazo mačak planira da potroši svoj novac.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1