Najzanimljiviji sajt Balkana


Dizajner Stjuart Hju iz velike Britanije uspeo je da dizajnira najskuplji iPhone 5 na svetu!Stjuart je prekrio iPhone čistim zlatom i crnim i belim dijamantima.A cena mobilnog telefona sa slike je basloslovna.....


ako imate 15,3 miliona dolara ovaj iPhone 5 može biti vaš.Dizjaner Hju,je postao poznat u svetu po izradi neverovatno skupih i ekstrmno luksuznih uređaja,tako je i ovaj Phone dizajnirao za kineskog biznismena.

Po njegovim rečima,mušterija je imala u porodičnom nasleđu i jedan retki 26-karatni dijamant koji je želela da se ugradi u novi telefon.


Najskuplji iPhone na svetu ima više od 600 belih dijamanata,logo Apple-a je od čistog zlata okružen sa 53 bela dijamanta, kao i sa 135 grama 24-karatnog zlata uz  safirno staklo ekrana.Kada je reč o pomenutom crnom dijamantu,on je svoje mesto našao na home dugmetu.

Da bi realizovao svoju zamisao, Hjuu je trebalo punih devet nedelja. Ranije Hju je napravio iPhone 4s Elite Gold čija je cena bila 9,18 miliona dolara, koji je pre ovog iPhonea 5  od 15.3 miliona dolara nosio titulu najskupljeg na svetu.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1