Najzanimljiviji sajt Balkana

liz denial njasrećnija žena na svetu
Liz Denial (51) iz Velike Britanije bivša bankarska službenica koja ima tešku bolest mišića i za kretanje se mora služiti invalidskim kolicima,zbog takvog njenog zdravstvenog stanja morala je dati otkaz na poslu.


Ali ova žena zato u nagradnim igrama ima više nego obične sreće,od oktobra prošle godine je skoro svakog dana osvajala po neku nagradu

Tako je Liz je osvojila stotine nagrada na internet igrama ili ispunjavajući ukrštene reči.Na razno-raznim igrama osvojila LCD televizor, kućni bioskop,dve X-box konzole,stotinjak parfema i sredstava za čišćenje.

U nagradama se našlo i dva komada iPoda Koliko ima sreće u nagradni igrama dokazuje i to da je osvojila VIP putovanje u Keniju,gde je odsela u hotelu sa 5 zvjezdica.

Na televizijskom kvizu "Deal or No Deal"(Uzmi ili ostavi) je dobila 16,500 funti!


liz povodom dobitaka na igrama na sreću kaže-"Počela sam igrati nagradne igre posle gubitka posla,a neke stvari koje mi trebaju su zaista skupe

.Ponekad se uštinem,jer ne vjerujem da toliko imam sreće.Možda je to karma,jer me mnogo bole mišići zbog moje  bolesti" I dodaje kako nekad dobije šampone i "sasvim obične stvari",tako da neke stvari koje joj ne trebaju i ne koristi prodaje svojim prijateljima.

izvor:Daily Mail.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1