Najzanimljiviji sajt Balkana


Za sve one koji vole da uživaju u hladnoj Coca-Coli stigla je jedna zanimljiva vest ,ova kompanija na tržište izbacila novu bocu sa svetski poznatim napitkom.Kompanija Coca-Cola je pre dva meseca najavila svoju neobičnu inovaciju,a sada je ona i realizovana....

Flaša u potpunosti napravljena od leda sa napitkom Coca-Cole! Jedina da kažemo "mana" ovoga je to što nećete moći isprobati ledenu flašu Coca Cole, jer je napravljena u Kolumbiji.

Na Coca-Coal web sajtu je objavljeno da boca napravljena od leda i izgleda kao tradicionalna staklena te da je na njoj ugraviran naziv Coca-Cola kao i na staklenoj. Za sada se Coca-Cola u ledenoj flaši može naći samo u Kolumbiji i još uvek nema vesti o tome da li će ga biti i u drugim zemljama sveta.
Očito je Coca-Cola postigla cilj, jer prodavači u toj zemlji koji imaju radnje na morskim plažama prodaju u prosečno  nevrovatnih 265 boca za samo jedan sat!.

 Ukoliko ste znatiželjni i pitate se kako se rpave evo kratkog objašnjenja.Ledena Flaša Coca-Cole  se izrađuju pomoću silikonskih kalupa i zamrzavaju se na velikom( dubokom) minusu, nakon što popijete piće,ledena flaša se jednostavno istopi.

Prilikom kupovine ledene flaše Cole prodavač na flašu stavi i gumenu narukvicu na kojoj takođe piše Coca-Cola koju kasnije možete koristiti kao narukvicu, što je još jedan marketinši bonus ove kompanije..A kako to sve  izgleda pogledajte u videu.....

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1