Najzanimljiviji sajt Balkana

u slici Mona Lize je vanzemaljac
Nedavno se pojavio novi snimak koja prikazuje vešto sakrivenu vanzemaljsku figuru na slici Mona Lize!
Postoji sumnja da je Leonardo da Vinči bio potomak nepoznate civilizacije.!?...

 Bio je natprosečno inteligentan, neverovatno kreativan ia sam je napravio nekiliko izuma koji se i danas koriste poput makaza ili što sad daje malu šokantnost kada pročitamom ovaj tekst  prvog robota humanoida 1495. godine

Leonarodo da Vinči dao je doprinose anatomiji, botanici, geologiji, matematici, optici, mehanici, astronomiji, hidraulici, niskogradnji, tehnici proizvodnje oružja, urbanistici.

Sada svet može samo da nagađa kakva je prava veza između ove figure i rimokatoličke religije, kao i da li je Leonardo time hteo da ostavi trag ili je on   bio potomak nepoznate civilizacije?!

Mnogi teolozi tvrde da je Leonardo da Vinči namerno sakrivao tajne šifre i subliminalne poruke u svoja dela.

 Ako je to tačno, onda je potpuno razumno pretpostaviti da je Mona Liza naslikana s ciljem sakrivanja važnih istorijskih i religijskih činjenica koje imaju veze sa prisustvom vanzemaljaca i njihovom umešanošću u rimokatoličku crkvu.

Najnoviji snimak prikazuje vešto sakrivenu vanzemaljsku figuru na slici Mona Lize, a možemo samo da nagađamo kakva je prava veza između ove figure i rimokatoličke religije, kao i da li je Leonardo time hteo da ostavi trag da je i on sam bio potomak nepoznate civilizacije.


Pogledajte video:

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1