Najzanimljiviji sajt Balkana

promena imena
Jedan Novozelanđanin čije prošlo ime za sada nije poznato javnosti mi ćemo ga skraćeno zvati “Frostnova”, pristao je da ukoliko izgubi opkladu sa jednim svojim prijateljem da promeni svoje ime,u ime od 99 karaktera ....

 Na kraju "Frostnova" je izgubio opkladu i zavnično promenio ime u  "Full Metal Havok More Sexy N Intelligent Than Spock And All The Superheroes Combined With Frostnova"

Osoba koja tvrdi da je dotični prijatelj (onaj koji je dobio opkladu) postavila je na internet kopiju dokumenta o promeni imena, uz napomenu da g. Frostnova, mada je zahtev za promenu imena podneo još pre nekoliko godina, nije znao da je to ime i administrativno odobreno, sve dok mu prošle nedelje - nije istekao pasoš.


Majkl Med, predstavnik kancelarije matičara u novozelandskom Ministarstvu unutrašnih poslova, u ponedeljak je za tamošnji list “Nju Ziland herald“ potvrdio da je ime registrovano u martu 2010. i da je odobreno, jer odgovara zakonskom kriterijumu da ne sme biti duže od 100 karaktera (ima 99 slova), i jer su sva prateća dokumenta podnesena uz zahtev bila korektna.

Ukoliko zaključi da mu novo ime ipak ne odgovara, i poželi da ga ponovo promeni u neko normalnije, Frostnova će još jednom morati da ispuni odgvorajuće obrasce i da uplati taksu od 127 dolara.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1