Najzanimljiviji sajt Balkana

logo prodavnca kafeo 1
Lanac prodavnica kafe pod imenom Dupla Kafa,koji posluje u Latviji proslaviili su otvaranje svoje druge prodavnice u Moskvi stvaranjem ogromnog mozaika logoa ovog lanca.Događaj  otvaranja je održan 18 juna,u ulici Stari Arbat u Moskvi,gde su dizajneri započeli uredjenje i redjanje plastičnih čaša kafe na pločniku.


Na samom početku niko nije znao šta to mladi dizajneri prave, ali kada je njihov rad počeo da dobija oblik svi su videli logo prodavnice kafe odnosno ​​duple kafe Dizajneri su za ovaj ogromni kafe logo upotrebili 3.300 šolja,220 litara kafe i 120 litara mleka.

  logo prodavnca kafe 2

Da bi završili posao,i napravili da to izgleda još lepše mladi dizajneri su posuli mlevena zrna kafe oko ovog neobičnog logoa.Predpostavljamo da se posle uspešne reklame i pravljenja ovog ogromnog logoa prodavnice da je materijal koji je upotrebljen odnosno kafa se podelila znatiželjnicima i ljubiteljima kafe,kao i fanovima ove prodavnice.
 
Sličan kafe mozaik Mona Lise nastao je pre 2 godine, u Sidneju u Australiji,tada su koristili 3.603 šolja kafe i 564 litara mleka.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1