Najzanimljiviji sajt Balkana

polomljen vrat gery horz

Gery Rickard(43) je doživeo saobraćajnu nesreću u junu 2007.godine kada je guma na njegovom Hiundai Santa Fe eksplodirala na putu od posla do kuće.Urgentno je primljen u Koventri,u Univerzitetsku bolnicu,...

gde su doktori napravili seriju snimaka da bi na kraju doktori odlučili da nije ozbiljnije povredjen i otpustili su ga iz bolnice u roku od 20 minuta.

Ipak Gery je govorio lekarima da ne mogu da ga puste kući u ovakvom stanju ali oni su mu na njegovo insistiranje samo odgovorili da nije povredjenen ozbilnije da će sve biti uredu za par meseci.U bolnici dok je bio što je još tužnije imao je pravo samo na tri telefonska poziva osećao se kako je rekao medijima posle, kao pravi zatvorenik.

I tako je Gery inače vozač kamiona po zanimanju izašao iz bolnice i živeo sa slomljenom vratom skoro punih  pet meseci!

Gery kaže" Ono što me stvarno uznemirava je to što još uvek nisam do dan danas od Univerzitetske bolnice u Konventriju dobio ni jednu reč izvinjenja - ali ću nastaviti da se borim za to."Gospodin Rikard kaže da je njegov život je promenjen zauvek i da nikada neće moći da se vrati na posao ili da se bavi sportom voli tj ragbijem

I tako je 2007. posle tri nedelje Geri je uspeo da se vrati na posao,ali više nije mogao da vozi kamion,jer nije bio u stanju da podigne normalno glavu.Umesto toga, dobio je posao suvozača

Gerijev gazda ga je poslao za redovnu fizioterapiju,ali da nije uspeo da izleči bol ili zabrinjavajući veliki otok koji se pojavio na vratu kod njega posle izvesnog vremena.

Na kraju Geri je poslat nazad u Univerzitetsku bolnicu u novembru 2007.godine  gde je proveo dve nedelje intenzivnih fizioterapija.Tek tada lekar je konačno primetio prelom u vratu na CT skeniranju, odnosno uvideo je da mu je vrat polomljen!!

Geriju je do sada bilo potrebno tri operacije između januara i maja 2008.godine da sanira polomljen vrat,koja je već počela da se osigurač.

Više od tri godine posle ovog udesa 2011. nakon što je imao poslednje operacije Geri kaže da još uvek pati od bolova koje mu zadaju igle fiksatori i danas on može ograničeno da koristi desnu ruku.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1