Najzanimljiviji sajt Balkana


Pas simba


Pilot kompanije "Air Canada" morao je da prinudno spusti avion ni više ni manje nego da bi spasio život psu koji je bio u njegovom avionu.....

Problem je nastao kada se u avionu u prtljažnom delu isključilo grejanje gde je bio smešten pas Simba, rase francuski buldog.

Pas je trebalo da leti od Tel Aviva do Toronta, ali je pilot smatrao da pas nije bezbedan odnosno neće preživeti toliko dug let u tom delu aviona bez grejanja

Temperature iznad Atlantikog okeana su se spustile na -60 stepeni van aviona a temepratura nešto ispod nule u prtljažniku aviona. Da ne bi rizikovao život psa, pilot je spustio avion u Frankfurtu, gde je buldog prešao u drugi avion koji je iamo grejanje u prtljažnom delu.

"To je moj pas, on je meni kao dete. Simba je meni sve" izjavio je posle sletanja i ovog čudnog događaja vlasnik psa je kada je preuzeo na aerodromu Pirson.

Neočekivano sletanje u Frankfurt produžilo je let za sat vremena i petnaest minuta, a avio kompaniju "Air Canada" je koštalo dodatnih 10.000 dolara.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1