Najzanimljiviji sajt Balkana

Jedna suicidalna nemenovana brazilka verovali ili ne, platila je ubicu da je likvidira, a posle ga je tužila jer nije obavio zadatak kako treba?!...Brazila koja je platila ubici da je ubije, pati od hronične depresije već nekoliko puta je pokušala da izvrši samoubistvo, pišu brazilski mediji.

Nakon što joj nije uspelo da sama sebi oduzme život odlučila je da plati profesionalom ubici i da obavi taj posao umesto nje, kako je zapisano u sudskim dokumentima.

Sucidna brazila je tvrdila da je sa njim imala dogovor da joj on oduzme život u zamenu za "nepoznatu" svotu novca kao i njen automobil, navode su u policiji.
Ipak, nakon što je dobio novac i vlasništvo nad automobilom ubica je nestao "a da nije ispunio svoju obavezu", navodi se u dokumentima.

Žena je na sudu u Taguatingi, u blizini Brazilije, da je ubica prekršio dogovor i samim ti ugrozio "prava klijenta", te sada zahteva svoj novac nazad.!?

Međutim, sudija kaže da je ugovor trebao da bude sklopljen kod javnog notara kako bi bio zakonski važeći. Te je dodao da ugovor koji su potpisali o prepisu vozila nije dokaz da su imali takav dogovor.

Zaključujući slučaj, sudija je rekao da njihov dogovor ne bi bio važeći čak i da su ga sklopili kod javnog notara, jer je usluga koju je zahtevala u svakom slučaju nije po zakonu odnosno nezakonita je.
loading...


Najnoviji naslovi

Pratite nas na....
twitter icon
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

 

banner2
 baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala