Najzanimljiviji sajt Balkana

parking karta

Pomalo smešan a i pomalo čudan dogadjaj se odigrao u Mičigenu,gradu Orlando.Jedan čovek je platio parking kartu posle više od 35 godina zakašnjenja.I sve bi to bilo...

uredu i nista ne bi bilo čudno da ta karta se i nije vodila na njegovo ime!U policijskoj stanici u Orlandu kažu da je Stanli Baker imao praking kartu koja je bila izdata na datum 7 novembra 1975...

Tako je u utorak 89 Stanli uplatio odnosno poslao zaduženu parking kartu od pre tačno 35 godina i tom prilikom izjavio novinarima "Bolje ikad nego nikad!"

Fritz Baker sin Stanlija kaže da je njegov otac pronašao je parking kartu u knjizi koju je kupio na prodaju Orlandu 1995 godine.

On kaže da je njegov otac odlučio je platiti kaznu i tako se malo našali,iako što je bilo najzanimljivije parking karta nije bila izdata na njegovo ime!

Baker je poslao 1 dolar za plaćanje karte zajedno sa originalnom omotnicom.ova parking karta je i na kraju posle toliko godina dostavljena policijskoj stanici .

Inače Orlando prekršajno odeljenje za parking  je uništeno 1975 godine. Potparol policije je izjavio povodm ovog gesta Bakrera daje baš ispalo smešno.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1