Najzanimljiviji sajt Balkana

vozač labrador u kamionu

Saobraćajni policajci širom sveta u svom policijskom poslu nagledaju svega i svačega.Naročito kada je reč o akciji poput hvatanja pijanih vozača ili onih vozača koji...

izvode različite gluposti tokom vožnje, pa ih teško nešto može iznenaditi.

Ipak saobraćajna policija iz američkog grada Mankata u Minnesoti ostala je u šoku kada su stigli na uviđaj manje nesreće u kojoj se kamion popeo preko ivice puta i završio na travi, i za volanom zatekli više ni manje nego "vozača" psa labradora!

Ljudi koji su bili na benzinskoj postaji u blizini koje je došlo do spomenutog događaja kazali su policajcima da su videli labradora na vozačkom mestu u kamionu, koji je preko parkinga unazad krenuo do ivice puta prešao ga i zaustavio se na travi.

Policija je objavila da je vozač verovatno ostavio kamion u praznom hodu i nekako je sam kamion krenuo unazad. Najbolje se snašao prolaznik koji je uskočio u kamion kako bi ga zaustavio i otkrio psa koji je bio na vozačevom mestu.

Pre nego što ga je prolaznik uspeo zaustaviti kamion "pas vozač" je na svom putu udario u drvo i jedan privatni automobil.
loading...


Najnoviji naslovi

Pratite nas na....
twitter icon
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

 

banner2
 baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala