Najzanimljiviji sajt Balkana


Uz obalu ostrva Fidži, gde se nalazi načistija morska voda nalazi se neverovatan i prelep hotel koji nosi ime "Posejdon".Ovaj hotel sa pravom može se reći da je pravi hotelski raj....

i simbol luksuza.Hotel u kom imate mogućnost da provdedete odmor kao iz snova u stilu kapetana "Nema" i sva za 15.000 dolara za jednu nedelju boravka

Izgradnja ovog podvodnog hotela je trajala nekoliko godina a sam hotel "Posejdon" se nalazi se 12 metara ispod  mora.Nasravno za ovaj ekstra luksuzni hotel malo ko od običnih smrtnika zna da postoji!Jer se njegova lokacija čuva u tajnosti odnosno lokacija hotela se može otkriti tek po   sletanju hidroaviona, ili po dolasku jahte na mesto "uranjanja gostiju" u podvodni hotel.

Hotel "Posejdon" podvodni hotel ima čak i svoju luku i komandni centar odakle se gosti specijalnim i vrlo modernim liftovima spuštaju u prelepi podvodni svet.Naravno ovaj misteriozni luksuzni hotel nikada nije objavio svoju zvaničnu adresu

Već godinu dana koliko ovaj hotel postoji mediji još uvek nisu uspeli tačno da lociraju gde se nalazi.Imena prvih 1.000 gostiju hotela isklesana su na ostrvu,ali su i ispisana na podu hotelske lagune, tačnije kod recepcije.

Cena jednonedeljnog boravka u podvodnom svetu mora kod ostrva Fidžja i iznosi 15.000 dolara po  jednoj osobi u dvokrevetnoj sobi.Ovaj aranžman uključuje samo dva noćenja pod vodom, dok se preostala noćenja sele u luksuzne vile na susednom ostrvu.

Rizort ima 24 podvodna apartmana čiji su zidovi providni oko 75 posto površine i pružaju najneverovatniji osećaj boravka u moru.U ovom podvodnom hotelskom raju sobe SU montažne podvodne kabine,koje se u svakom trenutku mogu podići na površinu radi eventualne popravke.

Gostima se na raspolaganje stavlja i svakodnevna upotreba mini-podmornica radi podvodnih ekskurzija, a svaki apartman poseduje posebnu konzolu preko koje je gostima omogućeno da hrane ribe u okeanu.

Sobe poseduju sve blagodeti savremenih komunikacija.Kao ogromni đakuzi.Dovod svežeg vazduha i vazdušni pritisak su sve vreme kontrolisani.Hotel "Posejdon podvodni hotelski kompleks poseduje šest restorana i sedam barova,biblioteku,pozorište i salu za konferencije, kao i kapelu za venčanja.

Onima koji imaju  višak para u džepu i ne znaju šta će sa njima omogućeno je iznajmljivanje čitavog podvodnog kompleksa, i onog dela hotela na ostrvu, po ceni od "samo" tri miliona dolara nedeljno.Nama sa plićim džepovima ostaje samo da gledamo ove prelepei neverovatne slike podvodnog hotela "Posejdon" u blizini obale ostrva "Fidži"

Dodaj komentar


Najnoviji naslovi

Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala