Najzanimljiviji sajt Balkana


Carina Melchior tinejdžer iz Danske doživela je saobraćajnu nesreću i pala je u komu.Ništa tu ne bi bilo čudno da se ona nije probudila se  u trenutku kada su je doktori u bolnici hteli i zvanično proglasiti mrtvom osobom....

Carine je posle doživljene saobraćajne nesreće u bolnici provela tri dana,kada su joj doktori ustanovili da joj moždana aktivnost sve slabija pa porodici rekli da bi njabolje bilo da je skinu sa aparata Njeni su roditelji pristali tako i pristali da doniraju organe svoje kćerke.

Melchior je bila isključena s aparata,a dokotori su već počeli da pripremaju njeno telo za vađenje organa za donaciju.Ali doktori nisu uspeli u svom naumu jer su ostali šokirani onim sto su videli 19-godišnja tinejđžerica je iznenada otvorila oči čak je počela pomerati i noge.!


Sada se Carina oporavlja u rehabilitacijskom centru,polako i sigurno samostalno hoda,govori,čak i jaše.Ipak porodica Melchior će tužiti bolnicu jer mislie da su doktori silom hteli da uzmu organe njene kćerke"
Ti lopovi u beli mantilima prebrzo su odustali od Carine,jer su hteli na brz način domoći se dontatora organa" izjavio je medijima  Carinin otac Kim.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1