Najzanimljiviji sajt Balkana


58-godišnji Tony Alleyne je dizajnerski ako gledamo stvorio ono što malom broju dizajnera bi pošlo za rukom.On je od svog jednosobnog stana napravio pravu malu daleku budućnost !Ali na žalost njegovu on mora da uništiti svoj najveći san,kao i dizajnerski rad.

Repliku komandnog mosta svemirskog broda U.S.S. Enterprise Toni je stvarao punih deset godina i u njegovo uređenje je uložio mnogo truda i novca skoro 60.000 dolara!.Sada stan u Hikleju u Leicestershireu, tj repliku svemirskog broda U.S.S. Enterprise iz serijala  Zvezdanih staza mora da uništi!

Bivša supruga Georgina,od koje se Tony razveo još 1994. godine,koja je plaćala hipoteku na taj stan punih 17 godina  želi sada ga prodati,ali na žalost Tonija bez Star trek unutrašnjosti kako piše engleski The Sun.


" To je moje životno delo i čini mi se da ću ga morati na kraju da uništitim.Priznajem, suze su potekle zbog toga" izjavio je ToniNjegova supruga je kratko i jasno rekla: 'Želim ga to prodati kao normalan stan'.

Tony Alleyne ima i svoju web stranicu,takoda možete"baciti oko" kako izgleda njegov stan napravljen u stilu Zvezdanih staza i kako izgleda 24 vek.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1