Najzanimljiviji sajt Balkana

PlayStation igrice neotpkovane

Ahans 76, inače član Playstation zajednice kolekcionara,zaslužuje titulu kralja PS2 kolekcionara,pošto je uspeo skupiti nove i neotpakovane primerke svake igre ikada izdate od strane SONY kompanije tj za PlayStation 2....

Zaista zvuči čudno a pomalo i zanimljivo kako neko može samo prikupljati ove igre, a ne biti u iskušenju da ih otvori .Bukvalno ni jednu od njih ili ako ih ne igra ono bar da ubaci u konzolu,da je proveri.Ipak mislim da je to jedna vrsta samokontrole i ambicije....

PlayStation igrice neotpkovane igrice

Ogromna zbirka PS2 igara  se nalazi kod ovog člana PlayStation 2 zajednice kolekcionara.Ahans 76 poseduje neverovatnih 1.850 originalnih igirca tj.naslova objavljenih od strane Sony kompanije.

Mnogi su mislili da se ne može skupiti gotovo svaki primerak igrice ipak iz ovog njegove strasti  se da videti da je i to moguće!

Ahans 76 kaže kako je njegov strast za prikupljanje video-igara je počela kada je imao 16 godina Što se tiče njegove jedinstvene "bibiloteke" PS 2 igara na samom početku nije imao ovaku veliku kolekciju.

Ahas 76 je mnogo kupovao igrica za PS2 da bi u jednom trenutku imao oko 300-400 neotpakovanih i nikad ne igranih igirca


Tako je "surfao" po internetu i naletio na web stranicu na kojoj su neki izjavljivali da imaju i do 800 igara PlayStation 2. Vidjevši to odlučio je da svoju neotpakovanu kolekciju proširi tj sakupi svaki mogući primerak izdate igre za PlayStation 2 .U tome je na kraju i uspeo.!

Većina igara u svojoj kolekciji je kupio po maloprodajnoj ceni, ali za neke je bio spreman platiti i do 300 dolara,kako bi dobio zatvoren primerak igrice.

Takav je bio slučaj sa igircom "Wizardry: Tale Of The Forsaken Land"

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1