Najzanimljiviji sajt Balkana


Jedna neimenovana žena sa Novog Zelanda kako prenose vest,neki zapadni novinski mediji je vozila spavajući! Neimenovana žena je vozila automobil noću od Hamiltona do Aucklanda, a potom istočnom obalom....


Kako se navodi u policijskom saopštenju oni su primili poziv od njegnog prijatelja koji je bio zabrinut je žena uzela auto, a pati od problema sa spavanjem odnosno uzela je pilule i može joj se dogoditi da zaspi za volanom.Policija je poslala patrole koje su je pratile uz pomoć njenog mobilnog telefona te je tako i pronašli

Neimenovanu ženu policija je našla naslonjenu na volan aitomobila, na putu blizu njene bivše kuće u Taurangi oko 4:55 sati ujutro. Bila je na pet sati  na putu i za to vreme je prešla 300 kilometara.!


Tokom vožnje automobila u snu, slala je i SMS-ove koji su dokazali da je bila u polusnu. No, njeni prijatelji nisu znali da je u to vrijeme bila za volanom i na cesti. Ženu je pronašla njena rođaka. Kada se probudila nije se sećala ničega od prošle noći.

 "Dobila je zabranu upravljanja vozilom i naredbu da potraži medicinsku pomoć kako joj vozačka dozvola ne bi bila oduzeta", rekao je Dave Litton, viši policijski službenik Hamilton policije.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1