Najzanimljiviji sajt Balkana

Jackie Moore najvise tetovaza

Kada se Džeki Mur iz Oxforda u Engleskoj, razvela se od svoga muža Martina 2003 godine bila je presrećna da je ponovo dobila nazad svoju slobodu.Ona je odlučila tada, da sebe počasti i proslavi ovaj dogadjaj jednom tetovažom na svom telu...


Kada je počela da ide od jednog salona za tetovaže do drugog, sasvim slučajno srela je i svoju sadašnju ljubav Andreasa zvanog "Kovrdžavi" njen život ponovo se promenio.Opet se Džeki zaljubila i tako jedna mala tetovaža  se pretvorila u ogromnu koja se radi više od osam godina.

Sada 41-godišnja majka dvoje dece Džeki,ima pokriveno tetovažom skoro neverovatnih 85 posto njenog tela!

Delovi tela koji još nisu "pali pod tetovažu" su joj levi pazuh,desna noga,i veći deo lica.Njena sadašnja ljubav Andrea je odgovoran za ovako brojne tetovaže i njenih 85 posto pokrivenosti.


Jackie Moore najvise tetovaza
Tako su njena ledja pokrivena rojem vilinih konjica,velikom pauk mrežom i tarantulom koja dolazi iz stomaka njena desna noga ima indijske i tibetansko cveće.

Srećom nema problema sa svojim poslodacima na poslu tako da može da nastavi da živi i radi normalno.


Ni jednu tetovažu nije platila jer to radi joj njen momak.Procena je da je za ovoliki broj tetovaža bilo bi joj potrebno oko 22.000 dolara.!Ona u budućnosti planira da prekrijei ostatak svog tela tetovažama, ostalih drugi 15 posto "slobodnog prostora" na telu.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1