Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija:doktor Jedan 17-godišnjak iz Floride,SAD, uspeo je da se mesec dana pretvara da je doktor zaposlen u bolnici Sveta Marija na ostrvu Zapadni Palm Bič,tako što je nosio lekarsko odelo....

On je uz pomoć prepoznatljivog belog mantila, ali i stetoskopa i hirurške maske preko lica proveo 30 dana u bolničkom centru, šetajući i praveći se da je jedan od zaposlenih, ali srećom, nije pokušao da se bavi ovim odgovornim poslom.

Prema navodima iz bolnice, nikada nije imao kontakt ni sa jednim pacijentom iz bolnice, a nadzorne kamere su ga snimile kako šeta hodnicima, ali nikada ovaj nemenovani sedamnestogodišnjak nije ulazio u sobe pacijenata

Obezbeđenje, kao i ostali lekari tvrde da su ga viđali kako se šeta hodnicima, ali nisu posumnjali u njegov identitet, s obzirom na to da mu je lice bilo pokriveno.

Sve dok jedan pacijent nije ustanovio da "možda neko dete šeta bolnicom", niko se nije zapitao za identitet ovog tinejdžera. Ova situacija pokazala je koliko je lako infiltrirati se u okruženje i proći potpuno neopaženo.

Policija je saopštila da nije bilo nikakvih krivičnih dela, a bolnica je odlučila da ne tuži roditelje mladića. Majka tinejdžera, međutim, navela je da je njen sin bolestan, te da je dugo odbijao da uzima lekove.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1