Najzanimljiviji sajt Balkana

marijuana candy

U SAD skoro celih šest meseci se može naći na policama pojedinih radnji,bomboni "Pothead Ring Pots" kao i lizalice "Pothead Lollipops" koje imaju oblik kao i ambalažu u vidu lista marihuane?!Dostavljač ovih čudnog i bizarnog slatikša je firma Kalan LP iz Filadelfije,SAD...

Vlasnik Andrew Kalan je naveo da su bomboni i lizalice u prodaji širom SAD duže od 6 meseci da su dostupni u preko 1.000 radnji!.

Ove bombone kao i lizalice kako tvrdi njen vlasnik su promocija legalizacije marihuane u rekreativne svrhe.?! A cena bombona se kreće oko 2 dolara dok je cena lizalica oko 1 dolar.
marijuana candy 1

Naravno od ovih bombona i lizalica se nemožete "naduvati" neki gradski čelnici kao u gradu Buffalo i i udrženje protiv droge su zgranuti ovakvim potezom kao i ambalažom.

Izjavljujući da ovaj i ovakav proizvod trgovci koji su ga stavili na svoje police u radnjama donose sebi bedan način zarade i štete društvu ovom prodajom.


"Ljudi moraju znati da ćemo preduzeti sve mere protiv svake ovakve radnje,koja izloži ove marihuana slatkiše ovo je nemoralno i bez poštovanja prema društvu u kom se živi" izjavio je Charley Fisher,predsednik udruženja BUILD.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1