Najzanimljiviji sajt Balkana

Karen Jumeaux UDALA SE ZA MRTVOG MOMKA
Neobično venčanje se desilo prošle sedmice u gradiću Dizi-le-Gros.Karen Jumeaux dvadesetogodišnja francuskinja se udala za svog izabarnika srca Antonija Maillota....

Ovoj udaji odnosno ceremoniji su prisustvovali rodbina sa obe strane ,kao i njihov jednogodišnji sin.Par se inače upoznao 2007 godine a sin im se rodio 2009 Ova udaja ne bi bila toliko zanimljiva da njen

izabaranik( momak) nije poginuo u saobračajnoj nesreći pre dve godine 2009.


Gradonačelnik Dizi-le-Grosa napomenuo je tokom ceremonije vjenčanja da "iz vidljivih razloga" neće čitati članke građanskog zakonika koji navodi međusobne obaveze supružnika, ali je maldoj na kraju "zaželio da pronađe svoj mir u braku".

Posthumni brakovi su u Francuskoj dozovoljeni ali samo u slučaju kada par može dokazati da je planirao zajedničko venčanje.
Ovakav način venčanja u frnacuskom zakonu napravljen je u decembru, daleke već nam 1959 godine,nakon tragedije koja se dogodila tokom nesreće na brani Malpase,u kojoj je poginulo više od 420 ljudi.!

Karen Jumeaux bila je u vezi sa svojim momkom skoro četiri i po godine,a par je dobio i dete.Karen je u svom slučaju Dozvolu za brak zatražila je direktno od francuskog predsjednika Nikolasa Sarkozija, a  odgovor sa rečima DA čekala je više od godinu dana.

Isto tako u Februaru ove godine Kristel DemiŠel (35) se udala za svog mrtvog dečka bivšeg policajca kojeg je ubio pijani vozač 2002.

izvor:dailymail

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1