Najzanimljiviji sajt Balkana

Uhapšen zbog špijuniranja supruge

Biznismena Stevena Browna (51) iz Londona privela je policija nakon što je njegova supruga otkrila da ju je muž špijunirao..

Biznismen je sumnjao da ga supruga vara,pa je nabavio GPS uređaj, koji je ubacio u njen automobil, a kasnije a kasnije i u automobil Marka Comptona sa kojim ga je njegova supruga varala.

Stivena Brauna je policija privela zbog optužbi da je uređaj za praćenje sakrio u automobil svoje supruge Nikole (44) i njenog “prijatelja” vatrogasca Marka Komptona.

Protiv Brauna nije podignuta optužnica, ali je uhapšen samo zbog zakona o špijuniranju u koji zabranjuje špijuniranje drugih ljudi koje izaziva uznemirenost.


Brown je postao sumnjičav da ga žena vara krajem prošle godine. GPS koji je ubacio u njihova vozila ubrzo je pronađen, a vrlo brzo je reagovala i policija.Steven i Nicol su se poslije celog incidenta rastali, a ona se sada viđa sa drugim muškarcem.

Jedan od zaposlenih u Stevenovoj firmi je rekao: “Mark Compton je imao aferu sa Nicola od 2013. godine. Steve nije uradio ništa loše, samo je hteo da se sve to završi. Lično mislim da to nije ni uradio.

Mark i dalje živi sa svojom ženom i ona očigledno nije najsretnija"

loading...


Najnoviji naslovi

Pratite nas na....
twitter icon
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

 

banner2
 baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala