Najzanimljiviji sajt Balkana

Sam Firth Sam Firth (37) iz Škotske ima jedan posao,pomalo čudan ali dobro plaćen.Ova škotlanđanka je dobro plaćena za svoj neobični posao ,svaki dan dobija 193 evra po satu,a njeno je samo to da stoji pored jezera.!

Sam mora svaki dan da zauzme istu pozu i tako ostane deset minuta.Sve ovo radi za potrebe dokumentarca.Kada se završi snimanje Firth će biti bogatija za 12.000 evra koje izdvajaju Britanski filmski institut i organizacija Kreativna škotska.

Snimanje ovog neobičnog dokumentarca će biti završeno 21. juna,već tada će se nakupiti oko 61 sat materijala kako Firth stoji pored jezera.A sam dokumentarac će biti dug oko 20 minuta i biće prikazan na svim većim fetivalima


Firth kaže da je za nju snimanje vrlo emotivno i da je pravo životno putovanje.
"U filmu ćete imati prilike vidjeti promjene svjetlosti oko mene,dok ja ostajem ista svo vreme koroz dokumentarac.Otkako smo počeli snimanje bilo je veoma teško.Morala sam stajati i na vetru i na kiši.Bilo je teško ponekad da se ne pomerim sa mesta tih 10-ak minuta za filmski kadar.Biće  ovo zanimljiv i možda za neke emotivan dokumentarac kada izađe u javnost",dodala je Firth.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1