Najzanimljiviji sajt Balkana

tek venčani se razveli zob mobilnog

Jedan nemenovani bračni par iz Saudijske Arabije razveo se nekoliko sati nakon venčanja zbog toga što mlada....

nije ispunila svoje "obaveze" tokom prve bračne noći, već se sve vreme dopisivala sa drugaricama na telefonu.

Presrećni mladoženja je mladu nakon svadbenog veselja u restoranu hotela pošao sa svojom izabranicom u sobu. Međutim, umesto pokazivanja ljubavi, celu noć je gledao nju kako se oduševljeno dopisuje sa svojim drugaricama.

Prema pisanju medija, mladoženja ju je zamolio da ostavi mobilni telefon i da mu se posveti, što je mladu samo još više razbesnelo.
Tako da je oduševljena mlada je već nakon prve bračne noći ostala bez supruga jer se posvetila kuckanju na društvenim mrežama, umesto bračnoj postelji!

"Na sve načine je pokušavao da joj priđe, ali ona ga je samo ignorisala. U jednom trenutku ju je upitao da li su joj prijateljice važnije od njega, a kada je odgovorila potvrdno, tada je on shvatio da brak mora da poništi", priča izvor blizak porodici.

Besni mladoženja je tada izjurio iz hotela ali već sledećeg dana je tražio poništenje braka. Porodica je pokušala da ga urazumi i da ga nagovori da pokuša da se izmiri sa suprugom, ali on je bio odlučan. Te je brak razveden nedugo nakon što je i zaključen
loading...


Najnoviji naslovi

Pratite nas na....
twitter icon
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

 

banner2
 baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala