Najzanimljiviji sajt Balkana

zako papagaje
Amerikanka Glena Duram (49) iz Mičigena, proglašena je krivom za ubistvo svog muža, u čudnom sudskom procesu u kom je jedini svedok bio papagaj....

Glena je upucala svog supruga sa pet metaka, 2015. godine, naočigled njihovog kućnog ljubimca papagaja.

Nakon ubistva muža ona je pokušala da izvrši samoubistvo. Međutim, preživela je, a papagaj je, kako je ispričala, stalno ponavaljao reči "Nemoj da pucaš".

Ipak kućni ljubimac Glene Duram , žako, ili veliki sivi brbljivac kako se još naziva ova afrička vrsta, izuzet iz sudske procedure. Ali je porota na kraju proglasila ipak Glenu proglasila krivom za prvostepeno ubistvo, a presuda će joj biti izrečena sledećeg meseca.
Bivša supruga ubijenog Martina Durama, Kristina Keler, koja se sada brine o papagaju, rekla je da veruje da je ptica ponavljala poslednju konverzaciju koju je par vodio pre ubistva, i da je uspeo da formiluše reči "Nemoj da pucaš".

Sa ovom čudnom tvrdnjom složili su se i roditelji pokojnog Martina.

"Mislim da je bio tamo, da je zapamtio šta se desilo i da je to ponavljao" rekao je Martinov otac lokalnim medijima, dok je njegova majka rekla da "ta ptica sve čuje i ima najpoganija usta u kraju".

Detektivi iz Mičigena u početku je razmatrao da iskoristi reči koje je papagaj izgovarao kao dokaz, ali je na kraju ova čudna opcija odbačena. Kako je i sam rekao, teško da bi sud i sudija dozvilio da papagaj svedoči u vezi ovog ubistva.

izvor:blic.rs
loading...


Najnoviji naslovi

Pratite nas na....
twitter icon
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

 

banner2
 baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala