Najzanimljiviji sajt Balkana

history supreme jahta

Malezijski biznismen je naručio da mu se izradi jahta da ne poverujete od zlata i platine!I do sada po nekim pričama je najskuplja jahta na svetu ....

U jahtu je uloženo tj ugradjeno oko 100.000 kg plemenitih metala.!!Jahta nosi ime "History Supreme" se zaista izdvaja u moru originalnih..

Vrednost ove jahte je neverovatnih 3 milijarde funti (£3 billion)!! A za kreiraciju je bio angažovan juvelir Stjuart Hjuz.

Trebalo je tri godine da se jahta završi.Cela baza jahte od 30 metara dužine,obložena je u čisto zlato.!100.000 kilograma čistog zlata i platine je ugradjeno u jahtu,kao i neki njeni delovi paluba,trpezarija.Dok je sidro jahte napravljeno od čistog zlata!!.

history supreme jahta

Kako prenosi newslitle.tv,na primer deo za spavanje ukrašen je platinom dok zidovi su napravljeni od meteorskog kamena i pravih T-Reks dinosaurus kostiju?!
history supreme jahta Stjuart Hjuz juvelir je rekao:"Bio sam angažovan za projekat jahte "History Supreme" inače je projekat, želja anonimnog malezijskog poslovnog čoveka koji je hteo nešto zaista posebno i ekstra.Ovo mi je do sada bio verovatno bio najveći mamutski zadatak na koji sam bio angažovan,tri godine planiranja i rada na jednom radu tj na ovoj nesvakidašnjoj a i najskupljoj jahti"

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1