Najzanimljiviji sajt Balkana

misteriozna bela kugla
Andrew Hearn još uvek ne zna šta je snimio da li je u pitanju nešto vanzemaljskog porekla , loptasta munja, duh il je napravio možda dobro smišljenu prevaru zarad pregleda....

22 -godišnji Endru Hirn vozio se kući nakon posete prijatelju u američkoj saveznoj državi Merilend. Oko 3 i 45 na napuštenom putu primetio je svetlo koje mu ekstremno polako ide u susret.

Kako Hirn kaže pomislio je da u pitanju motor ali mu je putanja vozila bila sumnjiva pa je uključio snimanje na telefonu radi dokaza.

Misteriozna svetleća lopta je prošla mimo njega, a iza nje nije bilo nikakvog vozila niti bilo čega što bi je nosilo. Hirn kaže da je doživeo blaži slom živaca pošto je premotao video.
Za video su se zainteresovale grupe za proučavanje duhova i paranormalnog, naročito iz razloga što je taj deo ruralnog puta poznat po neobjašnjivim saobraćajnim nesrećama.

Pored sumnje da je u pitanju sablast neki veruju da je svetlo vanzemaljskog porekla. Takođe može se povezati i sa fenomenom loptastih munja za koje nauka nema objašnjenje.

Skloni racionalnom tumačenju veruju da je u pitanju neka vrsta objekta koja je odbila svetlost farova poput plastične kese koja je lebdela u vazduhu

Pogledajte video pa sami prosudite o čemu je ovde reč i da li je Endru doživeo nešto misteriozno:

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala