Najzanimljiviji sajt Balkana

plutajuće podvodne kuće Dubai
Nakon podvodnih teniskih terena,o kojima smo već pisali našem sajtu kompanija "Kleindienst Group" došla je na ideju da stvori podvodne kuće koje predstavljaju skuph visokih tehnologija kao i potpuno novi koncept života....

Prve podvodne kuće, koje bi se gadile u Dubaiju njih ukupno 40-ak, trebale bi biti izgrađene do kraja 2016. godine.U tim podvodnim kućama se nalazi sve što je potrebno za normalan život i predivan pogled na more i morske dubine

"Meseci istraživanja, dizajniranja i planiranja su uloženi u plutajuće "morske konjiće" i uzbuđeni smo što ćemo ih službeno moći napraviti u Dubaiju. Uvereni smo da će ovo biti novi trend luksuznog stila života širom sveta zbog inovativnosti, savremenog dizajna i podvodnog života", izjavio je izvršni direktor Kleindienst Groupa Josef Kleindienst.

U sklopu podvodne kuće dizajneri su napraivli potpuno opremljenu kuhinji, sprat sa strpezarijom kao i prostorom za relaksaciju tu je  spavaća soba s krevetom, mini bar, džakuzi, i  terasa za uživanje u morskom pogledu.

Fotografije plutajućih podvdnih kuća koje možete pogledati pri kraju ovog teksta ostavljaju bez daha. Prednji deo je napravljen sa staklenim portalima radi boljeg ugođaja pogleda  i svetlosti.

Ime projekta je "Morski konjic", ispod plutajućih podvodnih kuća se planira izgraditi umetni koralni grebeni oko kojih će biti moguće uzgajati ovu ugroženu životinjsku vrstu.

Cena ove zanimljive ali neobične podvodne kuće za sada se ne zna ali verovatno će biti papreno skupa.Na kraju pogledajte mini gaeriju fotografija podvodnih plutajućih kuća:

 
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala