Najzanimljiviji sajt Balkana
mars predmeti oblici 26

Ovih dana par tajanstvenih i veoma zanimljivih fotografija s Marsa probudile su veliku zantiželju ljudi na Internetu kao i  cele planete Zemlje.
Jer NASA-in popularni rover Curiosity, redovno na na Zemlju šalje čudne i tajanstveno zanimljive  fotografije sa crvene planete Mars.....

 I dok su NASA-ini naučnici uzbuđeni zbog vrednih informacija o geološkoj istoriji Marsa, obožavaoci NLO-a i teorija zavera kao i vanzemaljaca uzbuđeni su zbog prizora koji po njima dokazuju postojanje ruševina nekada napredne možda tehnološke civilizacije koja je nekada živela i bila na Marsu?!
 
Najnovija fotografija koja je uzbudila pobornike teorija o vanzemaljcima prikazuje nešto što njima nalikuje na ženu. "Marsovka" izgleda kao da ima gole grudi i dugu kosu, te kao da pažljivo posmatra Kjurositi iz daljine.
 
Da li je reč o psihološkom fenomenu koji se zove pareidolija, koji je odgovoran za na primer prepoznavanje oblika u oblacima, te je psihološka osnova za poznati Rorschahov test s mrljama od tinte.?  Ili je reč o vanzemaljskim oblicima,predmetima i civlizacijskim artifektima koji su razasuti površinom Marsa za sada ostaje i dalje velika tajna !!
 
Od početka misije rover Curiosity, kao i obožavaoci NLO-a i vanzemljaca  do sada su videli već nekoliko piramida, živih bića, čudnih ruševina,piramida, butnih kostiji,pa čak i astronauta u blizini rovera kao i  ostataka stare tehnologije i raznih drugih "neprirodnih" marsovskih oblika.

marsovski rak kraba  ili čudna mars životinja?
 
Dok NASA naučnici koji ipak najdetaljnije proučavaju sve fotografije koje šalje Curiosity, znaju ( i misle) da se radi o geološkim formacijama, a neobičan izgled kamenja najčešće da odaje neku od tajnu istorije  Marsa, jer otkriva abrazivne procese koji su doveli do specifičnih vrsta oblikovanja.
 
Ako ipak niste uvjereni u priče NASA stručnjaka i naučnika i zanima vas što vide obožavaoci Marsovaca, vanzemaljacima i NLO-a donosimo vam galeriju slika s Facebook grupe "Journey to the Surface of the Mars" čiji fanovi budno  tragaju za bilo kojim vanzemljaskim dokazom na fotografijama  koje šalje rover Curiosity
 
U nastavku  donosimo vam foto galeriju "vanzemljaskih" i marsovskih predmeta koje je poslao na Zemlju i uslikao Curiosity a  koje su primetili fanovi gore navedne FB grupa a navodono pronašao i uslikao Kjurositi
 
Naravno  ove slike s Marsa ostavljamo vama na razmišljanje šta ovi "predmeti i oblici" predstavljaju i o čemu je ovde reč:

 Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1