Najzanimljiviji sajt Balkana

 


Ruski vojnici iznose misteriozni sarkofag

Priča ili ako hoćete zanimljva misterija koju će te pročitati u nastavku ovog teksta potiče iz dokumentarca emitovanog na američkoj televizijskoj mreži Sci-Fi davne 1998. godine pod imenom "Tajni dokumenti KGB-a o vanzemaljskim otmicama" a tiče se ruskog tajnog projekta "Projekat ISIS"....

Američka mreža Sci-Fi je ovaj film emitovala film samo jednom a njegovu kopiju imaju samo oni koji su se odlučili da snime film za vreme emitovanja.
 
U ovom filmu tj videu možete videti tajnu rusku ekspediciju KGB-a u Egiptu, tokom koje je sovjetska obaveštajna služba otkrila mumiju vanzemaljca ili kako ga neki naučnici još nazivaju "drevnog astronauta". ! Pre emitovanja na televiziji, za ovu ekspediciju su znali samo članovi ruskog KGB-a.


Sve je počelo sa otkrićima Viktora Ivanoviča, ruskog neurologa i astrofizičara kojeg je Kremlj unajmio kao naučnog savetnika za razvoj naprednih pogonskih sistema.
 
Ivanovič je za tv stanicu "Sci-Fi" rekao da je imao eksluzivni pristup tajnim arhivama KGB-a, vezanim za ekspediciju iz 1961. godine poznatu kao "Projekat Isis", a čiji je cilj bio da se otkrije da li znanje i tehnologija drevnih Egipćana mogu da se primene u ruskoj vojsci.

Dokumnetarac Tajni dokumenti KGB-a o vanzemaljskim otmicama:

 
Čim su činili egiptolozi sa Sovjetske akademije nauka, egiptolog Herman Aleksin iz muzeja Ermitaž, vojni stručnjaci za hemiju i radioaktivnost, astronomi Vladimir Juri i Sami Šaraf, ali i Gamel Abdel Naser, drugi predsednik Republike Egipat. Ako se uzme u obzir istorijski period za vreme kojeg se sve to dešavalo, nije čudo što su Egipat i Sovjetski savez sarađivali. 
 
Od konflikta 1956. godine, kada je Izrael napao Egipat za vreme Kanalske krize, Sovjetski savez je bio na strani Egipta. Procenjuje se da je tad negde i počeo "Projekat Isis".
 
Ekspedicija je organizovana nakon što su dva beduina slučajno otkrila misterioznu grobnicu u jednoj od piramida iz Gize.

Njima je u grobnici pozlilo, nakon čega su hospitalizovani i ispitivani od strane KGB-a i egipatske obaveštajne službe. Od tog trenutka je Projekat Isis dobio najviši prioritet i činilo se sve što je moguće da se pronađe i analizira dotična grobnica. Dve države su tajno organizovale ekspediciju iz straha da bi CIA mogla da sazna za ovo otkriće.
 
Prema Ivanovičevom izveštaju, Sovjeti su pronašli gomilu artefakata u toj grobnici.
 
Evo šta je pronađeno u toj grobnici:
 
15 kutija artefakata
1 delimično mumificirano telo
1 kameni sarkofag
8 primera hijeroglifa

spisak stvari nađenih u grobnici piramidi

 
Jedan od naučnika koji je prvi ušao u grobnicu je napisao:
"Tokom istraživanja zidova primetili smo čudnu odbojnu silu za koju nismo našli naučno objašnjenje".
 
U izveštaju se takođe navodi da su kriptografi delimično dešifrovali natpis na zidovima grobnice, te da se govori o proročanstvu koje uključuje "povratak krilatog".

Najveće iznenađenje je bila mumija - "drevnog astronauta", koja je bila viša od 2 metra, što je daleko više od prosečne visine drevnih Egipćana.  Analiza izotopom ugljenika, koju je izvršio molekularni biolog Boris Timojev, otkrila je da je telo staro oko 12.000 godina, što znači da je ono nekoliko hiljada godina starije od Egipćana. Čije se onda mumificirano telo nalazi u sarkofagu?!
 


Na crno-belom filmu  odnosno videu se mogu uočiti vojnici koji ulaze u egipatsku grobnicu bez gas maski. Kada su otvorili sarkofag, mogao se videti oblak otrovnog gasa i reakcija vojnika koji su sa strahom posmatrali mumiju u sarkofagu.
Vojnici su kasnije su prikazani u posebnim zaštitnim odelima jer je očigledno pokrenuta detaljnija analiza grobnice.Ili su došli do saznanja da sarkofag odnosno prašina i sam prostor u odaji sadrže misteriozne supstance štetne ljudskom ogranizum koje su možda tako štitile telo "drevnog astronauta"
 
Prema egipatskoj mitologiji, porodica bogova je sišla sa zvezda u Egipat. Oni su zatim preneli Egipćanima svoje znanje i mudrost. Kasnije su se vratili na nebesa s izuzetkom Ozirisa, koji je dobio zadatak da štiti znanje predaka.Takođe po egipatskoj mitologiji, Oziris je došao sa neba u "letećem čamcu“. Da to nije možda bio NLO,nešto drugo ili samo plod mašte starih egipćana ? 
 
Po predanju Oziris je naučio stare egipćane da uzgajaju njive i proizvode vino, a sam narod ga je obožavao. Nakon njegove smrti, njegovo telo je mumificirano i zakopano na tajnoj lokaciji. Zbog ovog mita, mnogi naučnici i akademici su postali ubeđeni da je telo u sarkofagu u stvari mumija Ozirisa – kralj vanzemaljaca!
 
U vreme Hladnog rata, sovjetskim naučnicima je palo na pamet da bi mogli da otkriju neku vanzemaljsku tehnologiju koja bi im donela prednost u hladnom ratu protiv amerikanca. Tako da su rusi počeli da proučavaju egipatske  piramide ne bi li shvatili njihovu svrhu. Mnogi od njih su verovali da su piramide moćne mašine koje kanališu energiju kosmosa ili predstavljaju neki međuzvezdani emiter.

Na kraju ako su sve ove informacije tačne, trebalo bi bolje da razmislimo o evoluciji ljudske civilizacije i njenom nastanku.
Izvor:Webtribune.rs / Zanimljivostidana.comZbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1