Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija:Piramida i vanzemaljci
"Rose El-Yussuf" časopis iz Egipta aprila  2000. godine objavio neobičan članak o (navodno) pronađenom vanzemaljcu u Velikoj piramidi u Gizi još davne 1988 godine.!?
Kako se navodi u članku iz 1988 godine francuski egiptolog Luj Kaparat...

je istraživao unutrašnjost Velike piramide kada je slučajno naišao na tajnu odaju. Prostorija je bila zapečaćena,sve do pronalska egiptologa Kaparata, više od 4.500 godina, a u njoj se nalazio "kristalni providni sanduk"?!. 

Ovaj pronađeni "kristalni sanduk" je u sebi čuvao i kako se pretpostavlja služio za održavanje čovekolikog vanzemaljca, hibrida čoveka i vanzemaljca u životu pri čemu je egiptolog Kaparat rekao da se taj "vanzemaljac" nalazio u nekom obliku hibernacije piše sajt wisdom-square.com

Daljim istraživanjem odaje otkriveni su tragovi o identitetu ovog bića, pošto su arheolozi pronašli drevni svitak papirusa. Prema egipatskim hijeroglifima s papirusa ovo biće je zapravo vanzemaljski glasnik koji je stigao u drevni Egipat  (vreme vladavine faraona Keopsa). Njegova misija je bila da najavi dolazak svoje braće, koja su izrazila veliko interesovanje za egipatsku kulturu.

Faraon je čovekolikog vazemaljca mnogo poštovao,Na papirusu u blizini tela je pisalo da je Velika piramida zapravo sagrađena za čuvanje čovekolikog vanzemaljca.!? Te da je vazemaljac nagovorio faraona da se sagradi piramida.

Činjenica da je sistem za održavanje života radio i nakon nekoliko hiljada godina podržava teoriju da su piramide sagrađene uz pomoć vanzemaljske tehnologije, ali i daje kredibilitet teoriji da su piramide u stvari prijemnici energije.!

Kratko nakon ovog otkrića, Kaparat je pozvao svog prijatelja i kolegu, biologa Francisco de Braga, koji je u to vreme bio u Španiji.Nadajući se da će njegov kolega uzeti uzorke krvi, tkiva i DNK od vanzemaljca koji je bio u nekkoj vrsti hibernacije. Međutim, kada je avion sleteo, de Bragu su egipatske vlasti momentalno poslale natrag u Madrid. Državna bezbednosna služba je konfiskovala kristalni sanduk sa vanzemaljcem i premestila ga za sada na nepoznatu lokaciju.
Mumija vanzemaljac?

Više se nikad nije čulo za Kaparata niti za tajne odaje, a Egipat nije dao nikakvu zvaničnu izjavu povodom ovog slučaja. Međutim, ovo nije ni prvi ni poslednji incident u kojem je u piramidi pronađeno telo koje nije ljudsko.

(Ovaj deo o Abdulah al Mamunu čitajte sa rezervom) Prema legendi, prvi čovek koji je upao u Veliku piramidu u Gizi bio je kalif po imenu Abdulah al Mamun, sin Haruna al Rašida.Njegovi ljudi su 813. godine nove ere posle nekoliko nedelja ručnog bušenja uspeli  probiju kroz nekoliko blokova granita u odaju u kojoj su se nalazili ostaci čovekolikog vanzemaljca. Vanzemaljac je kako spisi kažu je sahranjen sa velikim poštovanjem i okružen je bio dragocenostima.

Piter Tompkins je u svojoj knjizi "Tajne Velike piramide" opisao ovaj događaj:


"Neki arapski autori navode da je Mamun pronašao sarkofag sa kamenom statuom u obliku čoveka. Oni su napisali da se unutar statue nalazilo telo sa zlatnim oklopom optočenim dragim kamenjem, mačem neprocenjive vrednosti na grudima i rubinom veličine jajeta na glavi, koji je sijao neverovatnom jačinom“.

Druga misteriozna mumija vanzemaljskog bića je otkrivena u maloj piramidi El-Lahun, južno od druge grobnice faraona Senusreta II. 

Po priči, mumiju je 1997. godine otkrio Viktor Lubek, penzionisani profesor Univerziteta u Pensilvaniji.Mumija krhkog bića je bila dužine metar i po i sahranjena je s velikim poštovanjem. U grobnici su pronađeni brojni intrigantni objekti.navodi članak Weekly World News iz 2003. godine:

"Mumija potiče iz 1880. godine pre nove ere i očigledno nije u pitanju čovek. Nejasno je kog pola je biće, ali je posedovalo neobičnu kožu poput reptila, nije imalo uši i imalo je velike oči u obliku badema". Natpisi u grobnici ukazuju na to da je mumija pripadala važnom biću koje je postavljeno za savetnika kralja. Njegovo ime je bilo Ozirunet, što u preovodu znači "zvezda" ili "poslat s neba".
mumija vanzemaljskog bića piramida El-Lahun

Telo Oziruneta je očuvano na neobičan način i bilo je prekriveno lanenim platnom i miksturom gline i zlata.Što se tiče neobičnih artefakata unutar piramide bili su izrađenih od čvrstih neidentifikovanih sintetičkih materijala, koji se ne nalaze ni u jednom egipatskom grobu.

Ovo otkriće je bilo prilično uznemiravajuće za mnoge egipatske zvaničnike koji su želeli da to ostane tajne dok se ne dođe do racionalnog objašnjenja. Navodi se da je mumija završila u Floridi s ciljem detaljne analize, i od tada niko nije čuo za Oziruneta. Takođe, 1988. godine je pronađen mumificirani prst dužine 37,5 cm.

Inače bilo je mnogo čudnih zbivanja i tajanstvenih poseta oko Velike piramide u Gizi od 1996 godine  uključujući posete tajnih UNESCO timova, neobeleženih vojnih vozila kao i crnih helikoptera 

Jer mora se priznati da su egipatske piramide kao građevine i unutrašnjost  i dan-danas, poptuna misterija i za naučnike,arheologe, istoričare,egiptologe i ostatak čovečanstva. I da su piramide u Gizi, odnosno njihovi graditelji Egipćani pokazali impresivne veštine inženjerstva, matematike i astronomije pre nekoliko hiljada godina što je za ono vreme bilo potpuno nezamislivo!

Na kraju cela ova priča o vanzemaljcu u piramidi u Gizi može biti istinita a i ne mora.Na vama je da sami prosudite da li je istinita ili proizvod opet zaljubljenika u NLO-e i vanzemaljce ili je jedna velika istina koja se dugo skriva od čovečanstva
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1