Najzanimljiviji sajt Balkanazaboravljen u zatvoru
Amerikanac Stephen Slevin (58) iz države Novi Meksiko uhapšen je u avgustu mesecu 2005. i protiv  njega je podignuta optužnica i zo za: krađu automobila,vožnja u alkoholisanom stanju,vožnja bez vozačke dozvole,....

posedovanje otvorene flaše alkohola u autu za vreme vožnje kao i neregularno korištenje registarskih tablica...

Kada su ga priveli Slevina su smestili malu ćeliju,okruga Dona Ana gdje je ostao zatvoren i zaboravljen od strane policije sve do maja 2007.godine.!

Slevina policajci nisu ni jednom izveli pred sudiju za njegove prekršaje koje je učinio.!

Selvin za  medije povodom "zaboravljanja" od strane policajaca izjavio"Čuvari i ostali zaposleni svakodnevno su prolazili kraj mene, gledajući kako propadam.Dan za danom prolazili su kraj mene i nisu učinili baš ništa kako bi mi pomogli"

Posle gotovo posle 22 meseca provedenih u zatvoru optužnice protiv Slevina su odbačene i on se našao na slobodi.

Pre nekoliko dana savezni sud u Santa Feu dosudio je u Slevinu pravo na jednu od najvećih odšteta u Sjedninjenim Američkim državama za kršenje ustavnih prava građana,celih 22 miliona dolara!

Tenutno je on na antidepresivima isto tako kazao je medijima da kada je boravio "zaboravljen" u zatvoru čak pomoć zubara mu nije bila dostupna,jer je morao sam izvaditi zub koji ga je bolio.!

Za sada nisu poznati razlozi zbog kojih Slevin bio dve godine "zaboravljen" od strane policiji kao i administracije u policiji i zašto nije  bio izveden pred sudiju na vreme.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala