Najzanimljiviji sajt Balkana


Kris Sančez zarađuje pola miliona dolara godišnje od zanimljivh činjenica
Kris Sančez nije niti slutio da će društveni sajt Twitter promeniti njegov život  za veoma kratko vreme!Na Krisovu sreću to se dogodilo sada on živi život kakav bi mu mnogi pozavideli...


Ako ste barem neko vreme malo istraživali Twitter, verojatno ste možda negde naleteli na ime UberFacts odnosno profil. Na UberFacts profilu objavljuju razno razne zanimljive činjenice o svakakvim temama. Profil ima preko 9.4 miliona followera s preko 81.000 tvitova i vrlo dobrim prihodima.( prosto mu zavidimo ;) )

Kris je za Business Insider istakao kako je Twitter pokrenuo jer je htio pratiti Britney Spears čiji je veliki obožavaoc Nakon što je otvorio profil shvatio je da nema baš puno toga za objaviti te je počeo deliti razno razne zanimljive činjenice a 2011. godine odlučio je svakih 15 minuta objaviti jednu činjenicu.( op.aut. malo su preterali sa minutažom objavljivanja zar ne?)

Samo godinu dana kasnije UberFacts je postao popularan profil s preko 200.000 followera među kojima su se našle i zvezde poput Paris Hilton, i Khloe Kardashian, što je naravno pomoglo u daljnjoj promociji, te donelo prve dobre  prihode.

“Nisam mogao verovati da sam počeo dobijati čekove na 600 do 800 dolara sedmično kako bi objavljivao linkove.”- izjavio je Kris koji sada zarađuje oko 500.000 dolara godišnje, ima zaposlenih nekoliko ljudi i nedavno je pokrenuo mobilnu aplikaciju na kojoj će zarađivati dodatnih 60.000 dolara sedmično.!

S Twittera UberFacts se proširio i na Facebook i Instagram gde ima podosta velik broj pratilaca i što će mu sigurno omogućiti još dodatnih novčanih prihoda.


Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1