Najzanimljiviji sajt BalkanaAmerikanac Džejson Sedler je na sve moguće načine pokušavao da dođe do novca tj. da zaradi ga.Utim svim pokušajima Džejsonu je na pamet pala odlična i neobična ideja....

Džejson koji je ujedno i vlasnik sajta IWearYourShirt.com je ovu neobičbu i zanimljivu idejudobio kada mu je majka  saopštila da se razvvodi i da će promeniti svoje prezime.

Džejsonu je u jednom trenutku pala na pamet pomisao da bi i on mogao da promeni svoje prezime, ali da mu za to bude i plaćeno.I tako se odlučio na neobičan korak - stavio je svoje pravo prezime na aukciju.Prvu ponudu je dobio od proizvođača igrica Wiggity Bang Games da za iznos od 30.000 dolara promeni svoje prezime i da nosi ime njihove kompanije.

Ipak najbolja ponuda koju je dobio je od kompanije JLabAudio da za sumu od  34.500 dolara nosi njihovo ime,tako da se Džejson odlučio da "prihvati prezime" ove kompanije

Na kraju krajeva ova suma novca možda izgleda mala ali ni Džejsonu nošenje "tuđeg" prezimena neće iztgledati vremenski dugo on će ovo prezime da nosi samo godinu dana.Tako da mu se može desiti da još koji put pronosa tuđe prezime i zaradi još koji dolar više.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1