Najzanimljiviji sajt Balkananož u leđa
Za sada jedan neimenovani Amerikanac (42) iz grada Nju Džersija je da ne verujete spavao je gotovo deset sati sa nožem zabodenim u leđa koji je imao dužinu skoro 13 centimetara !...


Ujutro kad se probudio ovaj amerikanac posle bolova koji su mu se javili zamolio je brata da pogleda šta je uzrko njegovom bolu u leđima to jeste da li ima nešto na leđima.

Kako je saopšteno i ostalo zapisano u policijskom izveštaju brat mu je tada na opšte zaprepaštenje rekao da nož zariven u leđima.!

Kako pišu američki mediju, neimenovani čovek je bio “mrtav pijan”. Jedino čega se seća da je noć pre toga izašao na trem da zapali cigaretu. Prema njegovim rečima, tada mu je prišao jedan muškarac i zatražio upaljač.

Kako je čovek iz Nju Džersija to odbio, oni su se pokoškali.I najverovatnije muškarac koji je tražio upaljač mu je tom prilikom zario nož u leđa.

Najčudnije od svega jeste da čovek nije ni osetio da mu je nož u telu odnosno zariven u leđa.Povreda koju je zadobio ubodom u leđa nije bila opasna po život nemenovanog amerikanca.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala