Najzanimljiviji sajt Balkana


Amerikanci Mariangela Tobin iz Masačusetsa se desio nesvakidašnji incident.Povodom tog incidenta ona je tužila kompaniju Fedeks koja se bavi dostavom pošiljki.Kako Mariangela tvrdi njoj je Fedeks greškom poslao paket ....

u kojem je bilo sedam kilograma marihuane,da bih joj potom dao dao adresu planiranih primaocima,koji se i kasnije pojavio na njenim vratima.


Mariangela Tobin je u svojoj tužbi da je kompanija prekršila zakone države o privatnosti i samim tim stavila sebe i svoju djecu u opasnost. "Osećam se ugroženo i brinem za bezbednost mojih ćerki i mene" izjavila je za jednu TV stanicu  i dodala je da iz straha uvek prva uđe dok njena deca je čekaju ispred kuće

Kada je Tobin stigao paket  pomislila je da je to  rođendanski poklon za svoju ćerku,međutim kada ga je otvorila, našla je sveće i pepermint,i onda je ugledala marihuanu.

Ona je ispričala kako joj je samo nakon sat vremena,nepoznat muškarac zakucao na njena vrata i tražio svoj paket,odnosno paket koji joj je dostavio Fedex .A napolju  su bila još dvojica nepoznatih momaka koji su sedeli  u automobilu i čekali da im drug preuzme "dragoceni" paket .Nepoznat muškarac je njoj potvrdio da im je Fedeks dao njenu adresu.
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1