Najzanimljiviji sajt Balkanapije boje i mastila
Heder Bil iz Alabame,SAD pati od veoma bizarne zavisnosti.Heder ispija  boje!Amerikanka je priznala i šokirala američkui javnost u novoj sezoni TV emisije "Moja neobična zavisnost".....

Heder je inače majka  dvoje dece,a boju je počela da ispija pre tri godine te je ona do danas popila oko 11,5 litara.

"Jako je lep i topao osećaj dok boja curi niz grlo, skoro kao kad pijete toplo gusto mleko. Ipak, dok pijem boju osećam jak ukus hemikalija koji mi savršeno prija", izjavila je gospođa Bil.

U svom priznanju je prepričala kako joj je najdraža boja iz markera pa ide u prodavnice gde se oni prodaju kako bi zadovoljila svoju potrebu. Svakog dana tako pretoči boju jednog markera u šoljicu pa je ispije.

"Tu boju pijem jer nisam pronašla ni jednu drugu koja bi me zadovoljila", objasnila je gospođa Bil i pokazala kako pije boju.

Njena neobična zavisnost počela je nakon smrti njene majke, a do sada niko nije video kako pije boju, pogotovo ne njena deca.

Većina ovakvih inhalanata deluje na središnji nervni sistem poput alkohola, ali njegova zloupotreba može uzrokvati i opuštenost, euforiju, halucinaciju, slabost, nerazgovetnost, mamurluk i povraćanje.

Osim toga, zavisnost od takvih sredstava mogu izgubiti dar govora, razmišljanja ili ostati nepokretni. Kada je reč o delovanju boje na gospođu Bil, njoj je doktor rekao da je oštetila bubrege.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala