Najzanimljiviji sajt Balkana


Tressa Montalvo (36) iz Tekasa ,SAD, je rodila 14.februara 2013.godine odnosno na dan zaljubljenih Valentinovo, dva para jednojajčanih blizanaca.Ovu neobičnu vest za javnost saopštila je bolnica u Hjustonu..


Mnogi ne znaju ali da se rodi dva para jednojajčanih blizanaca događa se jednom na svakih 70 miliona porođaja ovakva pojava je znači ekstremno retka!Tressa Montalvo je četiri dečaka rodila carskim rezom.Bolnica u Hjustonu je saopštila da ona i  njen suprug nisu koristili nikakve veštačke metode oplodnje.

Srećna majka je u desetoj sedmici trudnoće saznala da nosi blizance.Doki je doktor na sledećem ultrazvučnom pregledu joj je rekao da vidi otkucaje trećeg i četvrtog srca i onda ju je obavestio je da ne nosi četvorke nego dva para jednojajčanih blizanaca.


 Prvi par jednojajčanih blizanca, Ace i Blaine, rođeni su s 1,64 i 1,79 kilograma težine, dok drugi jednojajčanih par, Cash i Dylan, su rođeni dve minute posle s težinom od 1,33 i 1,53 kilograma.Svov četvoro dečaka je zdravo

 Bračni par Montalvo već ima jednog sina, dvogodišnjeg Memphisa.Kažu da ne misle odustati i da im je želja da dobiju pored sada već pet sinova i jednu devojčicu.

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala