Najzanimljiviji sajt Balkanačačkalica mu bila u srcu

Gotovo izgleda nemoguće ali je istina. Horasio Videla iz Argentine je unazad mesecima bolovao od infekcija.Infekcije kojih je bilo dosta u zadnjih par meseci su nestale kada su mu hirurzi iz srca nisu izvadili čačkalicu !...

Čačkalicu je Horasio progutao pre dve godine, a da to nije uopšte znao!

"Znali smo da treba da izvadimo strano telo. Mislio sam da će to biti kateter. Kada sam kolegama rekao da je posredi bila drvena čačkalica nisu mi verovali. Govorili su mi 'stariš, treba da odeš u penziju', 'načisto si poludeo' " ispričao je kroz smeh hirurg Fernando Sičero.

On je objasnio da je čačkalica prošla iz digestivnog trakta u krvni sistem sve do srca.

"Srećom, pa je reč o jakom i zdravom muškarcu" izjavio je medijima lekar

"Proveo sam šest meseci između bolnice i kuće. Osećao sam da me nešto bode u srce" izjavio je argentinskim medijima 42-godišnji Videla. Takođe Horasio je poslednjih nekoliko meseci izgubio je sedam kilograma.

"Imao sam visoku temperaturu, a lekari nisu znali šta mi se dešava. I kada jedete hranu, dobro je žvaćite " dodao je Videla u razgovoru s novinarima.

Dr Sičero je naveo da su medicinskim analima zabeležena još dva takva slučaja, jedan koji se dogodio u Japanu 1972.godine i jedan u Kini od pre pet godina.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala