Najzanimljiviji sajt Balkana

progovorio kineski
Australijanac Ben McMahon (22) postao je pre dve godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću i bio je u komi nekoliko nedelja I jednog dana kada se Ben probudio, šokirao je sve oko sebe..


Ben je progovorio na tečnom mandarinskom kineskom jeziku te se nije se mogao setiti ni jedne jedine reči na svom maternjem engleskom jeziku!. Šokirani roditelji nisu ga mogli apsolutno ništa razumeti.Ben jeste do duše u školi učio kineski jezik,ali ga nikada ga nije govorio stoprocentno tečno niti tačno

"Nisam razmišljao o tome, ali kada sam progovorio kineski je došao nekako samo od se be jednostavno prirodno" izjavio je McMahon kojem je trebalo nekoliko dana  da se priseti svog maternjeg engleskog jezika.

Mladić je nedugo zatim iskoristio svoj  novostečeni talenat ( znanja mandarinskog) te ubrzo nakon izlaska iz bolnice počeo raditi kao turistički vodič u Melburnu.

Našao je posao  vodiča  za Kineze i radio je još kao voditelj na mandarinskom televizijskom programu u Melburnu!Ove 2014.godine preselio se u Šangaj i upisao studije trgovine.
Zbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1