Najzanimljiviji sajt Balkana

avion sleteo zbog gasova koza

Avion aviokompanije Singapore Airlines "Boing 747" koji je bio na letu za Maleziju moroa je da se prinudno spusti na aerodrom u Baliju zbog signala da se u teretnom delu letelice pojavio dim...Na svu sreću u pitanju nije bio dim ispostavilo da je reč o lažnoj uzbuni u avionu kooji je bio na letu iz Adelaide u Australiji prema Kuala Lumpuru u Maleziji.


Tokom istrage nisu pronađeni nikakvi tragovi dima, a istragom je utvrđeno samo jedno da se detektor dima oglasio zbog velike količine stomačnih gasova koje su proizvele koze koje su se nalazile u teretnom delu aviona!

Zbog čega? Pa zato što se u avionu se, osim četiri posade, nalazilo još 2.186 neobičnih putnika - koza.!

Inače, poznato je da koze imaju četiri odvojena želuca za varenje, što znači da proizvode gasove veoma neprijatnog mirisa, bolje rečenon 1.97 kilograma metana po satu.

Koze su u avionu provele ukupno pet sati, što znači da su ukupno proizvele skoro 10 kilograma metana. Naravno posle provetravanja i neobične istrage avion s kozama je nakon kontrole nastavio let prema Kuala Lumpuru bez novih incidenataZbog novonastale situacije u svetu sa Koronom, smanjene su vesti o zanimljivostima na svetskim portalima , pa tako i na našem sajtu .Veoma teško doći do nekih novih dnevnih zanimljivosti Hvala na razumevanju.Hvala što nas čitate i podržavate naš sajt
Dodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1