Najzanimljiviji sajt Balkana



Indi go avio kompanija
Bizarni incident sa avionom i divljom svinjom dogodio se u nedelju u 22 časa kada je divlja svinja naletela, tj. sudarila se sa avionom.... tako što je uletela u putanju leta i udarila u zadnje točkove aviona koji je poletao!

Avion kompanije "Indi go" prevozio je putnike na realciji luka Viškapatanam do Hajderabada u Indiji.

Zvaničnici aviokompanije "Indi go"-a potvrdili su u saopštenju da je došlo do incidenta i naveli su da je, iako je pilot video divljeg vepra na pisti, bilo kasno da obustavi poletanje.

Posada je prijavila incident kontroli letenja koja je napravila aranžman da se sa piste ukloni telo divljeg vepra kako bi se avion vratio na pistu zbog inspekcije. Međutim, avion nije mogao odmah da se vrati pošto oštećeni zadnji točak nije mogao da se uvuče.

"Piloti su zaključili da bi bilo opasno da slete sa punim rezervoarom i leteli su iznad mora 45 minuta kako bi gorivo sagorelo, pre nego što su sleteli nazad na aerodrom Vizag", navodi se u saopštenju kompanije "Indi go".

Avion je trebalo da sleti u Hajderbad u 23 sata i 15 minuta, ali je poleteo u jedan čas posle ponoći i sleteo u Hajderbad tek u 2 sata i 15 minuta u ponedeljak.

Incident se desio nešto više od nedelju dana nakon što je kompanija "Indi go" objavila vest da je kamera snimila njene zaposlene kako se tuku sa putnicima po izlasku iz aviona.!?

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar



Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala