Najzanimljiviji sajt Balkana

evri u dušeku

Na Trebinjskoj Gradskoj deponiji "Obodina" radnici su pronašli bačeni dušek u kojem se nalazila kesa sa navodno 15.000 evra odnosno oko 30.000 KM....Kažemo navodno, jer po Trebinju kruži priča da je u kesi bilo oko 15.000 evra, ali to niko osim vlasnika ne zna. Ipak radnici su novac vratili, vlasnici su radnicima ponudili po 150 evra nagrade.

Međutim, oni su odbili da uzmu nagradu. Vlasnici kažu da je i to malo s obzirom na to koliko je novca vraćeno.

"Ne želim da otkrivam identitet vlasnika jer bi možda ljudi mogli da imaju neprijatnosti. Možda bi nekome palo na pamet da im opljačka novac koji, iskren da budem, mi nismo ni brojali, već smo ga samo pronašli u kesi sakrivenoj u bačenom dušeku. S obzirom na to da sam ja znao gde žive vlasnici koji su ga slučajno bacili, vratili smo im sve nazad" ispričao je jedan od radnika trebinjskog azila Igor Savić.

Zaposleni na deponiji kažu da je vlasnica starog dušeka dva dana dolazila na deponiju tražeći nešto, ali je njima bilo neprijatno da pitaju šta traži, da bi se na kraju ona obratila upravi, a iz uprave su kontaktirali vozače koji su pre nekoliko dana dovezli otpad na ovu deponiju, pitajući ih gde su bacili plavi dušek na cvetiće

Njen suprug je, navodno, zajedničku ušteđevinu prebacio u dušek bez njenog znanja, a žena je u odsustvu muža bacila stari dušek, ne sluteći da je u njemu novac.

"Kolege koje dovoze kabasti otpad su dovezle taj bačeni dušek, ali ga, srećom, još nisu zapalili, pa su ga pronašli i u njemu našli i kesu s novcem, a ja sam slučajno znao gde oni stanuju i tako je novac vraćen vlasnicima" priča Savić.
Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Mobi aplikacija Zanimljivosti Dana

Preuzmite našu mobilnu
android aplikaciju 
DOWN

Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2018 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala