Najzanimljiviji sajt Balkanabaka se udala za tinejdzera

Šokantno i bizarno ali je živa istina jedna baka se udala za tinejdžera! Almeda Erel koja ima 71 godinu na sinovljevoj sahrani je pronašla ljubav svog života, tinejdžera Garija Hardvika (17) koji se družio sa njenim sinom....Nakon tri nedelje od sahrane, najstarijeg sina Roberta njih dvoje su se venčali.!

Ubrzo nakon sahrane, našli su se na rođendanu Lisine ćerke i započeli romansu. Od tog trenutka viđali su se svaki dan, dve nedelje kasnije Gari ju je zaprosio, ona je proihvatila.

Šest dana nakon prosidbe par se uzeo, u Lisinoj bašti gde su se prvi put poljubili.

"Bilo je divno, ni u najluđim snovima nisam ovo sanjao. Ona je žena mojih snova, a fizička strana našeg odnosa ne može biti bolja", rekao je Gari.

"Nisam tražila mlađeg muškarca, ali Gari se slučajno pojavio. Odmah sam znala da je on pravi", rekla je Almelda koja je asistent menadžera u supermarketu.

Majka četvoro dece bila je skrhana bolom nakon što je izgubila svog sina Roberta, koji je dobio napad i preminuo.

"Vratila sam se na posao u Valmartu, u suzama, a kolege su me pitale šta je pogrešno. Duboko u sebi sam znala da sam u potrazi za srodnom dušom", priča ona.

Gari, koji je oduvek bio privlačan starijim ženama, priznao je da je vrlo nesrećan jer je "zaglavio u vezi sa jednom starijom damom (77)".

"Ona ima najlepše plave oči. Kada sam rekao Robertovoj ženi Lisi da mi se Almeda sviđa, rekla mi je da se i ja njoj dopadam i da trebamo da budemo zajedno", rekao je Gari.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala