Najzanimljiviji sajt Balkanabaka Trejsi Tompson i majka Keli Mekisak

U teksaškom medicinskom centru, žena koja je pristala biti surogat-majka rodila je i zdravo ete.Ova vest ne bi toliko bila zanimljiva ali ipak jeste jer je baka na svet donela svoju unuku.!...

Tako da je posle dugogodišnjih problema sa neplodnošću i tri pobačaja Keli Mekisak (28) je konačno postala majka!

Trejsi Tompson (54) ponudila se roditi dete svojoj kćeri Kelley McKissack (28). Kelly, koja je imala dugogodišnje probleme s neplodnošću i tri pobačaja.I  sada napokon je postala majka i to zdrave devojčice Kelcey.

Sa ovim rođenjem Trejsi kao surogat majka i  kao biološka majka kćerke Keli je sebi zapravo rodila unuku! A sami doktori su rekli da je rođenje bebe Kelcey pravo medicinsko "ekstremno čudo."

" Mama mi je dala najlepši poklon u životu. Htela sam da imam sopstveno biološko dete, a kako nisam mogla veliki broj žena je želeo da mi pomogne”, izjavila je medijima novopečena majka.

Mada je gospođa Thompson već sedam godina u menopauzi, metodom potpomognute oplodnje lekari su uspešno implantirali zametak Dok se sam medicinski rezultat naziva pravim medicinskim čudom.

“Ovo je pravo čudo da je žena u godinama kao što je Trejsi ostala u drugom stanju i iznela trudnoću”, izjavio je Dr. Džosef Leveno iz medicinskog centra u Teksasu koji je izvršio postupak

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentarPratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala