Najzanimljiviji sajt Balkana




Zvuči zaista bizarno i nepojmljivo ali Džoan Lojd koja ima 67 godina iz  grada Abergele će se venčati sa gotovo 38 godina mlađim Filom Absolom koji ima 29 godina.Ovaj neobičan nadasve par se upoznao Facebooka.!

Inače oni su ludo zaljubljeni i veruju da će njihov brak uspeti. Sudbinski "susret" odigrao se tako što je Fil našao Džoan na Facebooku i istog trenutka joj poslao poziv za prijateljstvo.

"Stvoreni smo jedno za drugo.Čim sam ugledala Fila osjetila sam kako ono kažu "leptiriće u stomaku".Verujte imamo sjajan seksualni život – izjavila je srećna buduća malda Džoan.Da dodamo i to da je Džoanin unuk nekoliko godina mlađi od njenog budućeg supruga.

Džoana je imala svega 19 godina kada se prvi put udala.Prvi muž Dejvid umro je nakon duge i teške bolesti,Džoan se punih 15 godina brinula o njemu.Njen muž Dejvid ju je naterao da stavi čak i silikone u grudi.A pred smrt Dejvid, joj je rekao "da mora da nastavi svoj život i da nađe mlađeg muškarca”!

Kako ju je zamolio, tako je Džoan i uradila, naglašavajući da bi njem pokojni muž sada bio ponosan da vidi koga je izabrala za budućeg muža  

Dok mladi Fil na ovu ljubavnu situaciju kaže:"I ranije sam imao veze sa starijim ženama,ali nijedna nije kao Džoan" Što je još bizarnije Filovi roditelju su presretni što će se njihov sin Fil konačno skrasiti tj oženiti!.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala