Najzanimljiviji sajt Balkanabaka zakljucana u wc 4 dana pletenje dzempera

Gladys Phillips 82-godišnja baka iz gradića Felixstowea u Velikoj Britaniji četiri je dana bila zarobljena u javnom wc-u, dok je napokon nisu pronašli i oslobodili....Gladys Phillips je ušla u javni wc, ali starica nije videla da dotični wc još nije otvoren za javnost pa su se vrata iza nje automatski zaključala.

Prvih par minuta nije bila zabrinuta jer je jedva čekala da negde pronađe wc ali posle je videla da je vrag odneo šalu, pa je baka počela je lupati po vratima WC-a i zvati upomoć, ali na njenu žalost niko je nije mogao čuti.

"Shvatila sam da moram izdržati dok neko ne dođe pa sam sela na wc školjku i počela plesti. Na svu sreću taman sam bila u prodavnici i kupila novo klupko vune tako da sam počela plesti džemper. Njega će jedan sretnik ili sretnica među mojom unučadi dobiti za božićni poklon", kazala je zaključana 82-godišnjakinja.

Starica je preživela četri dana zatvorena u javnom wc-u jedući omiljene bombone koje je kupila pre odlaska u radnju nakon što je podigla penziju. Spavala je na kaputu, a kad joj je bilo hladno, sedela bi ispod sušionice za ruke.

Na kraju ju je, nakon četiri dana, provedena u javnom wc-u pronašao jedan od radnika koji je bio u šoku nakon što je vidio zarobljenu staricu.

Na žalost niko od rodbine bake Gledjis nije shvatio da je nema, jer baka živi sama, a i nema telefon u kući.

Pročitajte još zanimljivosti...

Dodaj komentar


Pratite nas na....  
Twitter icon1

Pridružite nam se i na Fejsbuku...


Najnoviji naslovi

banner2baner1

© 2011-2019 Zanimljivosti dana. Sva prava zadržana
Ako kopirate članak s našeg sajta
MOLIMO VAS NAVEDITE IZVOR VESTI. Hvala