Najzanimljiviji sajt Balkana

stari bračni par

Poljska policija je uhapsila verovatno najstarije krimi ljubavnicu,do sada reč je o 80-godišnjoj bakici koja je više od pola godine zavodila a zatim opijala i pljačkala zaljubljene muškarce širom Poljske...Sada tu krimi baku pošto je i ranije osuđivana za provale i prevare čeka na suđenje i istražnom zatvoru i preti joj kazna od 12 godina zatvora


Janjina M. svoje žrtve tražila je od 2015. godine u oglasima sa bračnim ponudama i na sajtovima za upoznavanje a kada bi uspela da zavede starije Poljake.

Ona bi dolazila bi na romantičnu večeru kod njih kući, ubacivala drogu u jelo ili piće i nestajala sa novcem i dragocenostima, a sa ojađenim udvaračem prekidala svaki kontakt.

"Prikupljeni dokazi pokazuju da je pokradenom muškarcu sipala uspavljujuće sredstvo u jelo. Kada je izgubio svest, opljačkala mu je stan i ukrala predmete u ukupnoj vrednosti oko 2.000 evra u preračunu", kazao je poljskoj privatnoj televiziji TVN24 portaparol tužilaštva u Tarnovu na jugu Poljske, Arkadijuš Bara.

Policijska potraga duga pola godine za 80-godišnjom fatalnom ljubavnicom počela je zahvaljujući istrazi tog slučaja 78-godišnjeg Poljaka koji je podlegao čarima Janjine M. i još jednog kada je jedan drugi Poljak ostao bez 1.000 evra

Bakica krminalna zavodnica i pljačkašica priznala je da je bila na ljubavnim večerama kod pokradenih Poljaka ali kategorično poriče da ima bilo kakve veze sa krađom.
izvor:alo.rsDodaj komentar
Pročitajte još zanimljivosti...

3 najnovija naslova


Pratite nas na....
Twitter icon1
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

GM IZRADA SAJTA BANERbaner1